Zoekwoord
Zoeken exacte woordcombinatie
Algemene Voorwaarden

Deze gratis dienst is bedoeld om elektronische communicatie mogelijk te maken voor iedereen.

Door het gebruik van de gratis diensten op deze website accepteert u de volgende Algemene Voorwaarden. Als u het hier niet mee eens bent, dan kunt u stoppen met het gebruik van deze service.

U bent zelf volledig verantwoordelijk en aansprakelijk voor alle activiteiten, uitgevoerd met behulp van onze diensten. Farm Cards zal nimmer verantwoordelijk zijn voor de inhoud van wenskaarten zijn die u gemaakt heeft op onze website.

Anoniem wenskaarten versturen, of wenskaarten versturen met een nep e-mailadres is niet toegestaan.

U gaat ermee akkoord om geen wenskaarten te versturen met content die bedreigend, pijnlijk, beledigend, kwetsend, obsceen, hatelijk of anderszins ongepast is. Uw IP-nummer wordt meeverzonden met uw wenskaart. Als deze kaart het onderwerp wordt van een onderzoek kan uw Internet Provider worden gedwongen om uw identiteit te onthullen!  Farm Cards heeft het recht, maar niet de verantwoordelijkheid, om wenskaarten te verwijderen die naar ons oordeel deze overeenkomst schenden.

U gaat ermee akkoord om geen auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen, muziek, tekst of anderszins toe te voegen aan uw wenskaart, tenzij u schriftelijke toestemming heeft van de copyright eigenaar.

Farm Cards neemt uw privacy zeer serieus. Wij beschermen de privacy van alle informatie die wij ontvangen, terwijl u gebruik maakt van onze website. Dit kan individueel identificeerbare informatie zijn (zoals uw e-mailadres) of enige andere informatie die uw webbrowser en Internet Service Provider mee sturen met uw online pagina verzoeken. Als aanhanger van de Coalitie tegen ongevraagde e-mail (CAUCE), keuren wij spam sterk af:

Individuen, organisaties en bedrijven kunnen niet van deze dienst gebruiken om e-mail te sturen naar mensen of andere entiteiten op mailinglijsten en nieuwsgroepen waarvan zij niet de volledige rechten bezitten, of een email sturen naar mensen of andere entiteiten die ze niet kennen. Het verzenden van meerdere e-mails met reclame-inhoud wordt beschouwd als misbruik van deze dienst (& quot; spam & quot;) en we zullen passende maatregelen om gebruikers die deze regel bewust overtreden uit te sluiten.

Wij delen e-mailadressen van gebruikers van onze website niet met anderen.

Aangezien dit een gratis service is, kunnen onze webpagina's en e-mail reclame bevatten. Wij zullen geen reclame accepteren van entiteiten waarvan wij de producten of aanbiedingen beledigend of ongepast vinden. Wij staan bijvoorbeeld geen advertenties toe van sites met inhoud voor volwassenen, of advertenties van sites die links bevatten naar inhoud voor volwassenen.

ALLE GEBRUIKERS GAAN ER UITDRUKKELIJK MEE AKKOORD ONZE DIENSTEN OP EIGEN RISICO TE GEBRUIKEN. HOEWEL WE ALTIJD PROBEREN OM EEN HOOG KWALITEITSNIVEAU TE HANDHAVEN, KUNNEN WIJ GEEN GARANTIES GEVEN BETREFFENDE DE PERMANENTE BESCHIKBAARHEID, FEILLOOS FUNCTIONEREN OF TIJDIGHEID VAN ONZE DIENSTEN. FARM CARDS IS NIET VERANTWOORDELIJK VOOR ENIGE CONTENT DIE OP ONZE WEBSITE TE VINDEN IS OF ENIGE WENSKAART DIE VIA DEZE SERVICE VERZONDEN IS.

DEZE DIENST, HAAR EIGENAREN, PROGRAMMEURS, ADMINISTRATEUREN, PARTNERS EN SPONSORS KUNNEN GEEN PRESTATIES OF RESULTATEN GARANDEREN DIE U DOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE ZOU KUNNEN KRIJGEN. MET NAME GEEN GARANTIE, EXPLICIET OF IMPLICIET, MET BETREKKING TOT INBREUK VAN RECHTEN VAN DERDEN, VERHANDELBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL. IN GEEN GEVAL ZAL ZE AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR ENIGE INCIDENTELE OF SPECIALE SCHADE, INCLUSIEF WINSTDERVING, GEMISTE BESPARINGEN OF VERLIES VAN GEGEVENS ALS GEVOLG VAN HET GEBRUIK VAN DEZE DIENST, ZELFS NIET ALS VOLGENS SCHADE EXPERTS SPRAKE IS VAN SCHADE OF EEN CLAIM INGEDIEND WORDT DOOR EEN DERDE PARTIJ.

Deze Website kan materiaal bevatten die beschermd wordt door wetgeving, inclusief maar niet beperkt tot auteursrechten en handelsmerken. De auteursrechten van de beelden, geluiden en andere materialen op deze website zijn eigendom van Farm Cards of van individuele fotografen, componisten en kunstenaars die hun toepassing op deze website hebben toegestaan. Het is verboden om foto's genomen door een professionele fotograaf of ander auteursrechtelijk beschermd materiaal zonder toestemming van de eigenaar van het auteursrecht te verveelvoudigen. Zoals bij elke afbeelding, geeft uw bezit van een kopie van een gedigitaliseerde afbeelding u geen recht om het te gebruiken waarvoor u wilt. Het copyright van een afbeelding of geluid is over het algemeen in handen van de fotograaf / componist / artiest en alleen de eigenaar van het auteursrecht, of wettelijke vertegenwoordiger van de eigenaar, kan aan u toestemming g

Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om deze overeenkomst te wijzigen.